Andra djur

Dovhjort & havsörn. Hade gärna sett mer fågel här men det är ett kapitel för sig, kommer dit senare.

Djur, blandat fr.o.m. 2014….

Ja….nu blev det så här…."fr.o.m. 2014". Det blir galet lite fotograferat nu, förutom på yngsta sonen då. Och det är tråkigt med ett album som enbart innehåller 5 bilder. Nu samlar jag det jag tar på djuren i ett album. Jag tar & gissar på att nästa individuella album kommer heta "Älgarna 2016". Eller 2017. EDIT: Nu är det snart 2018 & det har fortfarande inte blivit något nytt separat årsalbum för djur & natur....

Djuren 2009 - rådjuren

2009 blev ett år som stack ut för mig. Rådjuren - de på andra plats - kom lite närmare mig. Eller har jag börjat lära mig deras marker bättre med åren?

Djuren 2009 - älgarna

Året började starkt. Bra marker nära hemmet gav täta besök bland ett gäng på 6-8 st. Sommaren gav ett par stora tjurar men inga bilder på dom. Hösten blev klen men vintern tror jag kan ge möjligheter!

Djuren 2010 - Rådjuren

Var mycket taggad inför den här säsongen & trodde på många safaris. Så blev det inte - mycket annat trevligt har genomförts i år, det kommer fler tillfällen.

Djuren 2010 - älgarna

Det blev mycket tunnsått i år. Men sett till antal besök så var träffsäkerheten hög. Nu har vi vintern kvar. Ett spår i maj smäller inte så högt....men i januari är man inte bortskämd längre. Kanske kan vi grunda en bra vår?

Djuren 2012

Med facit i hand är jag inte förvånad att det saknas ett "Djuren 2011"....det var en del att stå i det året. 2012 blir nog inte heller direkt ett viloår men jag provar att lägga upp ett i alla fall.

Grå, bruna eller röda. Söta, ståtliga eller livrädda. Ett rådjur har många ansikten.

De kommer alltid i andra hand - jag har aldrig åkt iväg för att plåta rådjur. Men de dyker ofta upp - lite innan huvudföreställningen. Är du inte skärpt så ställer dom dig med ett skall & älgarna som var på väg vänder utan att du vet att de ens var just på väg.

Mörka & stora, inte sällan avslöjade för sina ljusa ben...

Att vara både nära & ensam "där ute" med en så´n här är fint. Välkommen till den världen...

Natur & utemiljö

En kategori som jag skulle vilja ta upp igen. Som avbräck mot djurfoto är detta lite mer tillgängligt.

Bröllop

Önskar ni få er dag förevigad på bild? Ni är välkomna att kontakta mig med era planer! Tänk igenom något slags tidsschema för er dag som ni önskar ha fotograferad, olika "happenings" som är viktiga för er & vad ni vill använda bilderna till i slutändan. Då kan jag uppskatta tidsåtgång & antal bilder, samt redigeringstid för era bilder. För större bröllop kan det finnas möjlighet att ni har ytterligare en vass stillbildsfotograf på plats och/eller även en drönarpilot som kan göra överflyg med drönare i hög UHD-kvalitet. Det ger helt enkelt möjlighet att bättre täcka in evenemanget om ni så önskar. Välkomna!

Daniel Papic http://www.daniel-papic.fotosidan.se/

Ytterligare stillbildsfotograf
Drönarpilot Anders Nilsson https://flygbilder.online/